ZACHRAŇTE SVÉ PENÍZE JIŽ DNES !!


VÁŽENÍ PARTNEŘI, AKTUÁLNÍ INFORMACE HLEDEJTE NA WWW.MOJEZLATO.WEBNODE.CZ 

European Capital Group - INVESTIČNÍ ZLATO DO KAŽDÉ RODINY

ZLATO - "MATKA VŠECH PENĚZ"


Historie již mnohokrát ukázala, že zlato je nejlepší ochranou před finančními katastrofami a spolehlivě pomáhá zmírnit dopady ekonomických krizí. I v případě astronomické inflace nebo rozpadu finančního trhu (odborné prognozy o zhroucení všech důležitých celosvětových měn mluví o letech 2013-2015!!) zlato poskytuje bezpečí, jistotu a především možnost výrazně snažším způsobem přežít cca dvouleté přechodové období, které přichází po každém takovém otřesu (viz např. rok 1953 u nás) Ke zlatu se lidé v případě velkých krizí uchylují tradičně a instinktivně.

PĚT DOBRÝCH DŮVODŮ PROČ INVESTOVAT DO ZLATA:

  1. Stabilita - Zlato a stříbro na rozdíl od peněz nemohou být znehodnoceny. Ceny vzácných kovů mohou krátkodobě kolísat, jejich VNITŘNÍ hodnota je však v čase konstantní - dokonalá ochrana před inflací.
  2. Bezpečnost - Průmysl potřebuje stále více stříbra a zlata. Naleziště jsou omezena, poptávka zřetelně převyšuje roční vyprodukované množství.
  3. Likvidita - "Kdo má zlato, ten má VŽDY peníze."(A.Grenspean, mnoholetý představitel FED) Zlato a stříbro jsou JEDINÉ CELOSVĚTOVĚ UZNÁVANÉ PLATIDLO - zlatem můžete platit 24 hodin denně všude na světě. Žádná jiná měna toto NEUMÍ.
  4. Nezávislost -Zlato je nezávislé na vládách, měnách, produktivitě a dalších lokálních ekonomických a politických faktorech – jeho stále stoupající cena je daná především stále stoupající poptávkou.
  5. Zajištění - Vzácné kovy jako železná majetková rezerva. Co je dobré pro centrální banky a vlády,je logicky víc než dobré i pro jednotlivce. Zatímco politici si ukládají své finance do věcných produktů, občané jsou přes mediální informace "vedeni" k ukládání svých peněz do finančních produktů, v dnešní době již naprosto nevyhovujících (stavební spoření, penzijní připojištění, spořící složky investičního pojištění....).

    PROČ INVESTIČNÍ ZLATO SE SPOLEČNOSTÍ ECG:

    Dlouho před tím, než se začalo mluvit o "finanční krizi", vsadila ECG Noble Metal na vzácné kovy, které byly odjakživa zdravým základem každého dobře založeného portfolia. Zlato bylo jako "železná rezerva" v každé - i té nejchudší rodině.

    Tato skutečnost byla dlouhodobě cíleně opomíjena a potlačována. Stále víc nejistá hospodářská situace, nadměrné zadlužování států, rostoucí inflace - to vše jsou důvody, proč se stále víc národů i jednotlivců vrací k dřívějším, tisíciletími prověřeným jistotám - investičnímu zlatu a stříbru. V každé - ABSOLUTNĚ KAŽDÉ - české rodině by mělo být ve zlatě uloženo cca 480.000,-Kč.

    Těm, kteří tento kapitál mají, nabízí ECG nejvýhodnější obchodní podmínky na evropském trhu.

    Těm, kteří tento kapitál nemají, nabízí ECG unikátní obchodní systém, díky kterému si svou nezávislost na vládách a nejisté měně můžou zajistit i oni.
  • ECG obchoduje pouze se vzácnými kovy, které odpovídají vysokému standardu LBMA a mají všechny bezpečností znaky
  • ECG nabízí zlato pro každého prostřednictvím celoevropského jedinečného SPOŘÍCÍHO PROGRAMU DO FYZICKÉHO ZLATA
  • LUKRATIVNÍ CENY DÍKY VYSOKÉMU OBJEMU OBCHODU
  • ŽÁDNÉ AGIO (POPLATEK ZA UZAVŘENÍ) ANI ŽÁDNÉ JINÉ SKRYTÉ POPLATKY
  • ŽÁDNÁ FIXNÍ DOBA PLATNOSTI, ŽÁDNÉ NUCENÍ KE SPOŘENÍ
  • VOLNĚ VOLITELNÁ FREKVENCE A VÝŠE ČÁSTKY, KTERÁ SE IHNED PŘEVÁDÍ DO VAŠICH VZÁCNÝCH KOVŮ - ZLATA A STŘÍBRA
  • MOŽNOST DODÁNÍ JIŽ OD 1GR, DODÁVKA KDYKOLIV NA MÍSTO, KTERÉ SI SAMI URČÍTE (V RÁMCI CELÉ EVROPY)
  • JISTOTA DÍKY PRŮBĚŽNÉ KONTROLE NEZÁVISLÝMI RAKOUSKÝMI NOTÁŘI (JEDNOU ZA TŘI MĚSÍCE)
  • BEZPEČNOST DÍKY FORMĚ SPOLEČNOSTI PODLE RAKOUSKÉHO PRÁVA
  • VZÁCNÉ KOVY KLIENTŮ JSOU USKLADNĚNY V NEZÁVISLÉM VYSOKOBEZPEČNOSTÍM SEJFU VE VÍDNI (DAS SAFE)
  • BEZPEČNOST A TRANSPARENTNOST DÍKY ON-LINE PŘÍSTUPU DO DEPOZITU 24 HODIN DENNĚ 7 DNÍ V TÝDNU
  • ZACHOVÁNÍ ANONYMITY AŽ DO VÝŠE 15.000 €

    TŘI VÝHODY NAVÍC:

    - 20 let mezinárodních zkušeností

    - "must have" produkty

    - vlastní manažerská akademie, která se vyvinula z praxe pro praxi